Testimonials

Κλιμακτήριος

Εδώ και 3 μήνες δεν είχα ούτε μια φορά πονοκέφαλο. Νιώθω πολύ καλά σε θέματα συγκέντρωση, μνήμη, ενέργεια, διάθεση. Το σώμα μου το νιώθω πολύ καλά γενικά.

Κυριακή Λ. (Σεπτέμβριος 2021)

Διαταραχές Περιόδου

Έχοντας διαγνωστεί με πρόωρη κλιμακτήριο - εμμηνόπαυση ξεκίνησα θεραπείες με αυτόν τον υπέροχο γιατρό επιστήμονα μα πάνω από όλα άνθρωπο ο οποίος μου έδωσε ελπίδα για να ξαναγεννηθεί. Σταμάτησαν οι εξάψεις, εφιδρώσεις, μου ξανά ήρθε η περίοδος κανονικά. Όρεξη για ζωή, ενέργεια, ύπνος, βελτιώθηκε και η λίμπιντο στα ύψη. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του κ.Τίγκα είναι όλοι τους υπέροχοι και πραγματικά βοηθούν τις γυναίκες σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Πιστεύω ανεπιφύλακτα τον Κ Τίγκα και τους συνεργάτες του. Είμαι ευγνώμων που τους γνώρισα.

Στέλλα Κ. (Ιούλιος 2021)

Διαταραχές Περιόδου

Αν χρειαζόταν να βάλω έναν τίτλο αυτός θα ήταν: πόσο χαρούμενη που με ξαναβρίσκω… Αν χρησιμοποιούσα λέξεις να περιγράψω την εμπειρία μου αυτές θα ήταν: όρεξη διάθεση, χαρά, σύνδεση με τους αγαπημένους μου, ευδιάθετη, όνειρα, στόχους, ερωτική διάθεση . Λέξεις που έσβησα; άγχος, δεν θυμάμαι (το χρησιμοποιούσα συνέχεια σε κάθε φράση) είμαι κουρασμένη, πεσιψισμός, κατά σενάρια, θυμός, δεν μπορώ, κόπωση. Δεν είναι υπερβολή είναι χαρά που με την βοήθεια του κ. Τίγκα και των συνεργατών του με ξαναβρίσκω. Σας ευχαριστώ!!!

Γεωργία Κ. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Βρισκόμουνα σε φάση προκλιμακτηρίου με συμπτώματα (όπως οι εξάψεις), τα οποία με έφερναν σε δύσκολη θέση λόγω εργασίας μου. Μέσα σε σύντομο χρονικό χρονικό διάστημα από την έναρξη της θεραπείας μου άρχισα να νιώθω καλά, να λειτουργώ οργανικά όπως παλιά, να μην έχω ενοχλητικά συμπτώματα, να φτιάξει ο κύκλος της περιόδου, να κοιμάμαι καλύτερα και να νιώθω νεότερη!! Ευχαριστώ το γιατρό μου κ. Τίγκα για όλα!!!

Ελένη Μ. (Μάρτιος 2020)

Διαταραχές Περιόδου

Έχουν βελτιωθεί όλα τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού Συνδρόμου: ελάττωση πρηξίματος μαστοδινίας, ελάττωση κατακράτησης υγρών, αυξημένη λίμπιντο, ρύθμιση αυξημένης όρεξης για αλμυρό και γλυκό.

Ελένη Γ. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές Περιόδου

Εξαιρετική εξατομικευμένη αντιμετώπιση από όλο το προσωπικό ο γιατρός και η βοηθός του επεξεργάστηκαν ιστορικό και ο γιατρός υπέδειξε προτεινόμενη αρχική θεραπεία. Μετά από ένα μήνα θεραπείας ήδη διαπιστώνω σημαντικές αλλαγές που αισιόδοξο ότι θα παγιωθούν και θα εξελιχθεί η θετική πορεία της σωματική/ πνευματικής/ ψυχολογικής/ αποκατάστασης μου.

Χριστίνα Σ. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές Περιόδου

Έχω δει βελτίωση στη καθημερινή μου λειτουργικότητα και ενέργεια καθώς και βελτίωση του ύπνου. Θεωρώ πολύ σημαντική για τη βελτίωση της υγείας αλλά και της ποιότητας της ζωής μου την παρακολούθηση από γιατρούς που πιστεύουν τα συμπτώματα που αναφέρω και τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν.

Αλεξάνδρα Π. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές Περιόδου/ Κλιμακτήριος

Πολλά ευχαριστώ στον γιατρό και της βοηθού του για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν σε μένα και στην οικογένεια μου. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον επαγγελματισμό και την ανθρώπινη προσέγγιση προς τον ασθενή.

Ελένη Ν. (Δεκέμβριος 2019)

Διαταραχές Περιόδου

Έχω διαγνωσθεί με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια και στην ηλικία των 40 άρχισαν τα έντονα συμπτώματα της κλιμακτηρίου. Επισκέφθηκα τη μονάδα Ιάτωρ και ξεκίνησα θεραπεία με βιομιμητικές ορμόνες. Αμέσως, βελτιώθηκαν τα συμπτώματα που αντιμετώπιζα ( εξάψεις, ξηρότητα δέρματος, ματιών, κόλπου) και πλέον 14 μήνες μετά η βελτίωση είναι δραματική και πλέον φαίνεται και στις αιματολογικές μου εξετάσεις, που είναι πολύ βελτιωμένες.

Ευγενία Μ. (Νοέμβριος 2019)

Αποκατάσταση Εμμήνου Ρύσεως

Αποκόμισα γνώσεις που σημασία θα έχει να γίνουν και εμφανείς πράξεις στον οργανισμό μου. Υπάρχει όλη η καλή διάθεση και αναμένω.

Άννα Θ. (Οκτώβριος 2019)

Λειτουργική Γυναικολογία – Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας – Διαταραχές Περιόδου

Το προσωπικό της κλινικής είναι πάντα ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει. Και ο γιατρός και η βοηθός του είναι πολύ καλοί και σωστοί σε αυτό που κάνουν. Τα οφέλη της θεραπείας, που ακολουθώ με τον dr. Τίγκα είναι τα εξής: 1) Μειώθηκαν αισθητά οι πόνοι, τα πρηξίματα και η διάρκεια της περιόδου μου. 2) Πλέον κοιμάμαι 6-7 ώρες το βράδυ και ξυπνάω ξεκούραστη, χωρίς να νιώθω βάρος ή πρηξίματα στα μάτια.

Χριστίνα Κ. (Οκτώβριος 2019)