Ιατρικές Υπηρεσίες εξ Αποστάσεως

Οδηγίες για την Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών εξ αποστάσεως

 

Τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα επιτρέπουν τους Ιατρούς της Ιατρικής Μονάδας Ιάτωρ να παρακολουθούν ασθενείς που βρίσκονται εκτός Αθηνών, εντός και εκτός Ελλάδος, εξ αποστάσεως, όταν δεν απαιτείται κλινική εξέταση. Η παρακολούθηση εξ αποστάσεως γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Skype.

Οι ασθενείς που επιθυμούν και μπορούν να λάβουν Ιατρικές υπηρεσίες εξ αποστάσεως, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

 

Πριν από την πρώτη συνεδρία

Βήμα 1: Σας αποστέλλουμε το Ιατρικό Ατομικό Ιστορικό, το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, καλείτε στην Ιατρική μας Μονάδα και έρχεστε σε επικοινωνία με τον βοηθό του/της Ιατρού που θα σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία.

 

Βήμα 2: Μόλις συμπληρώσετε το Ιατρικό Ατομικό Ιστορικό, μας το στέλνετε πίσω, είτε μέσω email είτε μέσω courier, μαζί με πρόσφατες εξετάσεις, εάν υπάρχουν.

 

Βήμα 3: Όταν λάβουμε το Ιατρικό σας Ιστορικό και τις εξετάσεις, σας καλούμε για να κλείσουμε την πρώτη συνεδρία με τον/την Ιατρό.

 

Αφού ελεγχθεί επιμελώς και αναλυθεί το Ιατρικό Ιστορικό που έχετε συμπληρώσει σε συνδυασμό με τις εξετάσεις που έχετε αποστείλει, πραγματοποιείται η πρώτη σας συνεδρία με τον/την Ιατρό είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω Skype, όπου συστήνονται νέες εξετάσεις εφόσον αυτές που έχετε δεν καλύπτουν το νόσημά σας.

Στη συνέχεια, αφού κάνετε τις εξετάσεις που σας έχουν συστηθεί (εφόσον σας ζητηθούν νέες εξετάσεις), γίνεται ο έλεγχος των αποτελεσμάτων για την ολοκλήρωση της Διάγνωσης και τον σχεδιασμό της εξατομικευμένης θεραπευτικής αγωγής σας.

 

Για το λόγο αυτό πραγματοποιείται μια δεύτερη συνεδρία με τον/την Ιατρό, όπου θα σας εξηγήσει λεπτομερώς την κατάσταση της Υγείας σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σύμφωνα με όλα τα τεκμήρια που έχουν συλλεχθεί.

Ταυτόχρονα, θα καθορίσει την Θεραπευτική Αγωγή που πρέπει να λάβετε και το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρακολουθήστε για τη θεραπεία του νοσήματός σας. Οι οδηγίες αυτές θα σας δοθούν και αναλυτικά μέσω email, κατόπιν της δεύτερης συνεδρίας σας.

 

Κόστος Ιατρικών Υπηρεσιών 120,00€
Μπορείτε να καλέσετε στο 210 22 04 100 για αναλυτικές οδηγίες της πορείας που πρέπει να ακολουθήσετε.